HTML

Meddig él egy implantátum?

2008.10.13. 15:49 AE

A donna.hu újságírója a Meddig él egy implantátum című cikkében utánajár, hogy a mellnagyobbítás során beültetett implantátumokat 5, 10, 15 évente kell-e cserélni, vagy esetleg örökké tartanak. Tájékozódj Te is!

Szólj hozzá!

Címkék: implantátum mell nagyobbítás

A visszérbetegség kialakulása

2008.10.12. 15:47 AE

Napjainkban a visszérbetegség egyre elterjedtebb, szinte már népbetegségnek számít. A donna.hu a betegség kialakulás okairól és a kezelési módszerekről ír A visszérbetegség című cikkében. Olvass bele Te is! 

Szólj hozzá!

Címkék: visszér visszérbetegség

Mellműtétek és tévhitek

2008.10.11. 15:45 AE

Számos tévhit létezik a mellimplantátumokkal kapcsolatban. A donna.hu Tévhitek a mellműtétekről című cikkében eloszlatja ezeket a félelmeket. Olvasd el Te is!

Szólj hozzá!

Címkék: mell implantátum mell műtét

Izzadás kezelése botox-szal

2008.10.10. 15:42 AE

Kit ne zavarna a tenyér, talp vagy hónalj verejtékezése? Időszakos megoldást jelent a botox kezelés, miről a donna.hu portál Túlzott izzadás kezelése című cikkéből megtudhatod a részleteket.

Szólj hozzá!

Címkék: botox izzadás túlzott izzadás

A vérerek betegségei - visszér

2008.10.09. 15:37 AE

Mik is azok a vérerek? És vajon mi vezet a visszerek kialakulásához? A donna.hu újságírója A vérerek betegségei című cikkében részletesen válaszol ezekre a kérdésekre.

Szólj hozzá!

Címkék: visszér vérerek

Miért fontos az anyajegyszűrés?

2008.10.08. 15:35 AE

Anyajegyei szinte mindenkinek vannak, sokan azonban tudomást sem vesznek róluk. A donna.hu internetes portál Anyajegyszűrés című cikkében a rendszeres szűrővizsgálatok fontosságára hívja fel a figyelmet.

Szólj hozzá!

Címkék: szűrés borgyogyaszat anyajegy

Mellplasztikai műtétek – lehet vagy sem?

2008.10.07. 15:32 AE

Ahogy minden orvosi beavatkozásnak a mellplasztikának is vannak kizáró okai. A donna.hu Mellplasztikai műtétek – de nem mindenkinek című írásában részletesen számba veszi a kizáró okokat.

Szólj hozzá!

Címkék: mell plasztika mell műtét

Alakformálás ultrahanggal

2008.10.06. 15:28 AE

Létezik egy új, meglehetősen kényelmes módja a fogyásnak, a narancsbőr kezelésének, mégpedig az ultrahangos alakformálás. Hogy mi is ez, megtudhatjuk a donna.hu internetes portál Alakformálás ultrahanggal című cikkéből. 

Szólj hozzá!

Címkék: fogyás ultrahangos alakformalas

Amit a visszérről tudni kell

2008.10.05. 15:25 AE

A visszér nemcsak esztétikai hiba, hanem betegség is, nem elég a tüneti kezelés. A borsa.hu újságírója orvost kérdezett meg a lehetséges gyógymódokról Amit a visszérről tudni kell c. cikkében.

Szólj hozzá!

Címkék: visszér visszér kezelés

Hajszobrász robot – vége a kopaszodásnak?

2008.10.04. 15:22 AE

Az új amerikai találmány, amely nemcsak a hajbeültetés folyamatát tudja automatizálni, hanem hihetetlen gyorsan és intelligensen is látja el a folyamatot. Olvass a részletekről a stop.hu Hajszobrász robot – befellegzik a parókáknak? c. cikkében!

Szólj hozzá!

Címkék: kopaszodás haj beültetés

Freire Szilvi titka

2008.10.03. 15:17 AE

Akármilyen hihetetlen, még a szépségkirálynő Freire Szilvi sem tartja tökéletesnek a testét. A Story Online Kiderült a szépségkirálynő titka című cikkében leírja, hogy Szilvi milyen kezeléssel igyekszik még tökéletesebbé varázsolni alakját az Aesthetica segítségével.

Szólj hozzá!

Címkék: freire szilvi ultrahangos alakformalas

Arcátültetés a jövő plasztikai sebészete

2008.10.02. 15:15 AE

A házipatika.com Arcátültetés c. cikk szerzője összefoglalja a két korábbi arcátültetési esetek tanulságait, a beavatkozás veszélyeit, a sikeres arctranszplantáció orvosi csapatmunkájának fontosságát.

Szólj hozzá!

Címkék: arc arcátültetés

Hajhullás elleni módszerekről

2008.10.01. 15:10 AE

Ősszel szinte mindenkit utolér a hajhullás. Többféle módszert ajánl a femina.hu szerkesztője a 4 hatékony hajhullás elleni módszer c. cikkében, ahol az Aesthetica mezoterápiáját is említi a leghatékonyabb módszerek között. 

Szólj hozzá!

Címkék: mezoterapia hajhullas

süti beállítások módosítása