HTML

Lézer, a jövő technológiája

2009.09.04. 11:21 AE

Az utóbbi években a lézer az esztétikai kezelések legkülönbözőbb területein bukkant fel. 
A már jól ismert lézeres szőrtelenítés mellett új területen vetette meg lábát a lézeres technológia, amelyben a tudomány legújabb vívmánya ötvöződik az érsebészet meglévő tudásával.  A visszerek kialakulása napjainkban minden második embert érint. Megjelenéséért az öröklött hajlamon kívül a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a fogamzásgátló tabletta szedése és a helytelen táplálkozás is felelős.„ Az emberek egy része csak esztétikai okokból tartja zavarónak a visszereket, azonban sokan erős fájdalomtól szenvedve döntenek a beavatkozás mellett. ” - nyilatkozta Szalai Anita az Aesthetica Orvosi Központ tanácsadónője.
A legújabb megoldás a lézeres műtét, vagyis a lézeres varicectomi. Az eljárásnál történhet helyi érzéstelenítés, intravénás bódítás vagy altatás között is. A lézerszondát egyetlen lágyéki metszésen keresztül vezetik be a problémás területre. Az optikai szál visszahúzása közben a lézer hőt termel, ami lezárja a vénát.  A visszeresség kezdeti stádiumban még akkor sem okoz fájdalmat, ha jelentős visszeres tágulatok jellemzik a láb nagy részét, idővel azonban kialakul a „nehéz láb” érzés, a korai fáradékonyság, a görcs, az állandó fájdalom, ezért a vénás rendszerek egyes szakaszainak tágulatát egészségügyi szempontból időben fel kell ismerni. Javasoljuk, hogy az első visszerek megjelenésekor fordulj szakemberhez!

Szólj hozzá!

Címkék: központ orvosi lézer érsebészet aesthetica visszér seprűvéna

A bejegyzés trackback címe:

https://aesthetica.blog.hu/api/trackback/id/tr361370652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása