HTML

A napozás következményei

2008.07.17. 10:09 AE

A Deluxe riportere a túlzásba vitt napozás eredményeként megégett, korai ráncosodásnak indult bőr lehetséges kezeléseiről kérdezte bőrgyógyászunkat.A Luxuskezelések napégette bőrre című cikkben Ti is megismerkedhettek ezekkel az eljárásokkal. 

Szólj hozzá!

Címkék: terápia arc kezelés után kollagén napozás bőrgyógyászat kémiai hámlasztás indukciós mezoterápia

Rosacea

2008.07.17. 10:07 AE

Ma már egyre többet hallunk a rosaceáról, és sajnos sokan szenvedői is ennek a bőrbetegségnek.Pontosan milyen a rozaceás bőr, hogyan alakul ki és mit tehetünk megelőzésképpen? Erről olvashattok az origo egészség rovatában az Orvosi jegyzet: Rosacea című cikkben. 

Szólj hozzá!

Címkék: bőrbetegség bőrgyógyászat rosacea rozacea

Újabb hitelfelvételi lehetőség a Medineten keresztül!

2008.07.17. 10:03 AE

Örömmel értesítünk titeket, hogy mostantól, a kifejezetten egészségügyi beavatkozásokat finanszírozó Medineten keresztül is lehetőségetek nyílik hitelfelvételre! Ez a megoldás főként azoknak a pácienseinknek kedvez, akik az OTP-nél vezetik folyószámlájukat! Bővebb…

Szólj hozzá!

Címkék: hitel lehetőség egészségügyi beavatkozás medinet

Elindult Freire Szilvi, a szépségkirálynő blogja!

2008.07.17. 09:59 AE

Az idei év Miss World Hungary győztese megkezdte ultrahangos alakformáló kezelését Orvosi Központunkban.Szilvi blogjában részletesen beszámol a kezeléssel kapcsolatos élményeiről, mindezt képekkel gazdagítva. Kövesd nyomon Te is, hogyan készül a szépségkirálynő a…

Szólj hozzá!

Címkék: miss world hungary freire szilvi szépségkirálynő ultrahangos alakformálás vákuum terápia alakformáló kezelés szilvi blog

A ráncok mellett az izzadás is megszüntethető a botoxkezeléssel

2008.07.16. 08:33 AE

Tudod mi mindenre jó a botox?Ha többet szeretnél tudni a témával kapcsolatban, olvasd el a most megjelent, A ráncok mellett az izzadás is megszüntethető a botoxkezeléssel c. cikket az origo egészség alrovatában.

Szólj hozzá!

Címkék: origo botox aesthetica ránctalanitás túlzott izzadás

Fülek, és orrok okozta komplexusok – megoldás lehet a plasztika

2008.07.16. 08:32 AE

Vajon mennyire károsan hatnak a fiatalkori csúfolódások? Mi lehet a gyermeket ért trauma következménye? Mennyire hátráltatóak a komplexusok az egyén életében? Mit tehetünk? Olvass bővebben a témáról, a Gyermekek és a plasztika című írásban!

Szólj hozzá!

Címkék: plasztikai sebészet fül plasztika gyerekek és a plasztika orr plasztika

Judit mellfelvarrás blogja

2008.07.16. 08:30 AE

Még csak pár nap telt el a Donna.hu és az Aesthetica Orvosi Központ közös valóságshow - jellegű játékának lezárása óta, melyen mellplasztikai beavatkozást lehetett nyerni, és Illés Judit, a játék szerencsés nyertese máris közzéteszi csodálatos átváltozásának folyamatát…

Szólj hozzá!

Címkék: blog judit plasztikai sebészet aesthetica donna.hu melfellvarrás

A fül plasztikai sebészeti átalakításának lehetőségei

2008.07.15. 15:45 AE

Érdekel a fülplasztika? Szeretnél többet megtudni?Számos érdekes informácót olvashatsz a témával kapcsolatban, az origo egészség rovatának, plasztikai sebészet alrovatában, A fül plasztikai sebészeti átalakításának lehetőségei című írásban. 

Szólj hozzá!

Címkék: plasztika műtét aesthetica korrekció fül plasztika origo egészség

Hadjárat a narancsbőr ellen

2008.07.15. 15:42 AE

Sehogy sem tudod eltűntetni a makacs naracsbőrt? Kíváncsi vagy, hogyan működik hatékonyan az alakformálás?Mindezekre a kérdésekre választ kapsz a Hadjárat a narancsbőr ellen című cikkből, melyet az origo nőilapozó rovatában olvashatsz. 

Szólj hozzá!

Címkék: fogyasztás narancsbőr cellulitisz aesthetica origo egészség ultrahangos alakformalas

süti beállítások módosítása