HTML

Fizess egészségpénztári kártyával!

2008.08.09. 09:11 AE

Mint azt már sokan tudjátok, Orvosi Központunkban elfogadjuk szerződött partnereink egészségpénztári kártyáit, ezzel is kibővítve a fizetési lehetőségeket. Az Aesthetica-val szerződött -folyamatosan bővülő- egészségpénztári szolgáltatókat itt tekintheted meg!

Szólj hozzá!

Címkék: kártya egészségpénztár aesthetica egészségpénztári kártya elfogadóhely

Medicredittel könnyebb

2008.08.08. 10:09 AE

Plasztikai műtétek, szépészeti beavatkozások önerő nélkül. Unod az ügyintézéseket, a hosszas sorbanállást, és várakozást? A Medicredit hitel igénylése gyors és egyszerű! Jelentkezz most!

Szólj hozzá!

Címkék: hitel műtét plasztikai aesthetica medicredit

Új fizetőeszköz: üdülési csekk

2008.08.08. 08:18 AE

Az Aesthetica célja, hogy a szépülni vágyók igényeit minél magasabb színvonalon elégítse ki, ezért mostantól az üdülési csekket is elfogadjuk fizetőeszközként orvosi központunkban.    

Szólj hozzá!

Címkék: üdülési csekk fizetőeszköz aesthetica üdülési csekk beváltó

Új alakformáló gépek érkeztek

2008.08.07. 09:17 AE

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy megérkezett két, vadonatúj ultrahangos alakformáló gépünk. Így most már még rugalmasabban fogunk tudni időpontot adni a kezelésekre.Az Aesthetica által használt PRUS utrahangos alakformálás hazánkban szinte egyedülálló technológia, megy…

Szólj hozzá!

Címkék: prus ultrahangos alakformálás reflexológia vákuum terápia

Friss arcbőr

2008.08.06. 09:14 AE

Ha szeretnél többet megtudni a kémiai hámlasztásról, olvasd el Te is a kezelésről szóló cikket, melyet a donna.hu szerkesztője állított össze.    

Szólj hozzá!

Címkék: arcbőr kémiai hámlasztás arc kezelés

Borvirág az orron

2008.08.05. 16:08 AE

Borvirág, vagyis rosacea. De mi is ez bőrbetegség, mitől alakul ki? A donna.hu oldalon megjelent Borvirág az orron című cikkből utána olvashatsz.

Szólj hozzá!

Címkék: bőrgyógyászat bőr betegség rosacea

süti beállítások módosítása