HTML

Amit a visszérről tudni kell

2008.10.05. 15:25 AE

A visszér nemcsak esztétikai hiba, hanem betegség is, nem elég a tüneti kezelés. A borsa.hu újságírója orvost kérdezett meg a lehetséges gyógymódokról Amit a visszérről tudni kell c. cikkében.

Szólj hozzá!

Címkék: visszér visszér kezelés

Hajszobrász robot – vége a kopaszodásnak?

2008.10.04. 15:22 AE

Az új amerikai találmány, amely nemcsak a hajbeültetés folyamatát tudja automatizálni, hanem hihetetlen gyorsan és intelligensen is látja el a folyamatot. Olvass a részletekről a stop.hu Hajszobrász robot – befellegzik a parókáknak? c. cikkében!

Szólj hozzá!

Címkék: kopaszodás haj beültetés

Freire Szilvi titka

2008.10.03. 15:17 AE

Akármilyen hihetetlen, még a szépségkirálynő Freire Szilvi sem tartja tökéletesnek a testét. A Story Online Kiderült a szépségkirálynő titka című cikkében leírja, hogy Szilvi milyen kezeléssel igyekszik még tökéletesebbé varázsolni alakját az Aesthetica segítségével.

Szólj hozzá!

Címkék: freire szilvi ultrahangos alakformalas

Arcátültetés a jövő plasztikai sebészete

2008.10.02. 15:15 AE

A házipatika.com Arcátültetés c. cikk szerzője összefoglalja a két korábbi arcátültetési esetek tanulságait, a beavatkozás veszélyeit, a sikeres arctranszplantáció orvosi csapatmunkájának fontosságát.

Szólj hozzá!

Címkék: arc arcátültetés

Hajhullás elleni módszerekről

2008.10.01. 15:10 AE

Ősszel szinte mindenkit utolér a hajhullás. Többféle módszert ajánl a femina.hu szerkesztője a 4 hatékony hajhullás elleni módszer c. cikkében, ahol az Aesthetica mezoterápiáját is említi a leghatékonyabb módszerek között. 

Szólj hozzá!

Címkék: mezoterapia hajhullas

Konzultáció a plasztikai sebésszel

2008.09.30. 11:36 AE

Vajon mi is történik egy plasztikai konzultáción? A donna.hu internetes portál a Konzultáció a plasztikai sebésszel című cikkében részletesen bemutatja, mi is a célja egy ilyen személyes találkozónak a plasztikai beavatkozás előtt.

Szólj hozzá!

Címkék: plasztika plasztikai sebész konzultacio

Ránctalanító kezelések 40 felett

2008.09.29. 09:16 AE

Ahogy halad az idő, a bőr veszít feszességéből és regeneráló képességéből. A femina.hu A leghatékonyabb ránctalanító kezelések c. cikkében röviden bemutatja a 40 feletti nőknek ajánlott kezeléseket: kémiai hámlasztás, mezoterápia, kollagénterápia és ráncfeltöltés…

Szólj hozzá!

Címkék: ranc kollagén indukciós terápia mezoterapia ranctalanitas

süti beállítások módosítása