HTML

A génjeinkbe kódolva: a kopaszság

2009.01.19. 11:31 AE

A férfiak 30 % szenved a kopaszságtól és sokan nem is tudják, hogy ezt a problémát, bár nem könnyű, de nem is lehetetlen kezelni - írja a vital.hu. A hajszálak hullását beindíthatja egy betegség, vagy a szedett gyógyszerek, illetve egy adott ásványi anyag hiánya, de ha meggyógyulunk, vagy a tápanyagokat pótoljuk a hajszálaink elvékonyodása és a hajhagymáink pusztulása megáll.
A kopaszság az esetek nagy részében öröklött tulajdonság, azaz a szüleinktől kapott genetikai állományba van kódolva, hogy hajlamosak vagyunk-e a nagyarányú hajhullásra. Ha még ez így is van, akkor sincs minden veszve! A megfelelő szakember éskezelés kiválasztásával megállíthatjuk a hajhullást, sőt újra beindíthatjuk a hajszálak növekedését!

Szólj hozzá!

Címkék: megelőzés hajhullás bőrgyógyászat mezoterápia kopaszság

A bejegyzés trackback címe:

https://aesthetica.blog.hu/api/trackback/id/tr81077684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása