HTML

Az Aesthetica Orvosi Központról

2008.06.03. 08:03 AE

Az Aesthetica International Medical Center egy több évtizedes szakmai múlttal rendelkező nemzetközi orvosi központ magyarországi leányvállalata, melyet 2005 márciusában nyitottunk meg Budapest szívében. A nemzetközi háttér egy olyan tudásbázist emelt át hazánkba, amely egy teljesen egyedülálló koncepció meghonosítását tette lehetővé, újfajta megközelítést kínálva a szépülést keresőknek. A több ezer elégedett külföldi páciens után most végre Magyarországon is elérhető a szépülés új megközelítése, amely az embert, mint egyént helyezi a középpontba.

Az Aesthetica International Medical Center Budapesten, az V. kerületben, 340 m2-en, exkluzív környezetben, 6 rendelőben fogadja szépülni vágyó pácienseit. A közel két évtizedes nemzetközi tapasztalatra alapozva tudjuk, hogy mit várnak el tőlünk pácienseink: magas szintű szolgáltatást diszkrécióval és családias hangulattal párosítva. Működésünkbe folyamatosan építjük be az orvostudomány legújabb vívmányait, hogy ügyfeleink még több igényének meg tudjunk felelni.   
 

Központunk jelenleg nyolc részleggel rendelkezik:   

PLASZTIKAI SEBÉSZET

A plasztikai sebészeti beavatkozások elsősorban a test és az arc esztétikai értékét fokozzák, illetve felveszik a harcot az öregedés jeleivel. A legnépszerűbb plasztikai műtét idehaza is a mellnagyobbítás, de sokan választják az orrplasztikát vagy a hasplasztikát is. Jelenleg négy plasztikai sebész dolgozik központunkban. A műtéteket a legmodernebb kórházi háttér  mellett végezzük, mivel klinikánk számára elsődleges szempont a páciens biztonsága. 

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

A szépségápolásban már mindennapinak számít a szőrtelenítés, nemcsak a nők, hanem egyre inkább a férfiak körében is. A technikai fejlődéssel lépést tartva az Aesthetica olyan speciális diódalézer-készülékekkel dolgozik, amelyeket külföldön már évek óta sikeresen alkalmaznak, hazánkban azonban szinte még ismeretlenek. A modern technológiának hála a kezelések során az aktív szőrtüszők elpusztulnak, és a későbbiekben sem növekednek többé. Ilyen értelemben a kezelés hatása végleges.

ESZTÉTIKAI KEZELÉSEK

Egy-egy szembetűnő ránc, túl keskeny ajkak vagy a bőr hibái mind megkeseríthetik az ember életét. Ezért több olyan szolgáltatást is kínálunk pácienseinknek, amellyel hatékonyan kezelhető egyéni problémájuk. A gyors és látványos eredményeket hozó kezeléseket minden esetben nagy tapasztalattal rendelkező plasztikai sebészeink és bőrgyógyászaink végzik. 

MEZOTERÁPIÁS KEZELÉSEK

A mezoterápia alapkoncepciója szerint az igazán hatékony gyógymód az, ha a problémákat a kialakulások helyén orvosoljuk. Ezért a mezoterápia segítségével célzottan a problémás terület szövetei közé lehet juttatni olyan válogatott hatóanyagokat, amelyek beindítják a sejtregenerációt és ezáltal a gyógyulást. A mezoterápia indikációs területe széles: a felhasznált hatóanyagoktól függően, a módszerrel eredményesen kezelhető a hajhullás, a cellulitisz, a frissen kialakult striák és az arcbőr öregedésének jelei is.

BŐRGYÓGYÁSZAT

A megjelenés egyik kulcseleme az egészséges bőr. Ebben is szeretnénk segítséget nyújtani pácienseinknek. Nagy tapasztalattal rendelkező bőrgyógyászaink a hagyományos bőrgyógyászati konzultáció keretein belül foglalkozik anyajegyekkel, szemölcsökkel, pattanásos bőrrel, pigment problémákkal és a bőrgyógyászat további területeivel, valamint kérésre, alternatív megoldásként homeopátiás gyógymódokat is javasol.

ALAKFORMÁLÁS

A mindennapi életben nagyon fontos a külső megjelenés, ugyanis ez adja rólunk az első benyomást. Sokan küszködnek olyan esztétikai problémákkal (cellulitisz, mélyen lerakódott zsírréteg stb.), melyeket nem lehet egy egyszerű diétával eltüntetni. Aesthetica olyan megoldásokat kínál Neked, melyek garantáltan hatásosak és tartósak. A nemzetközileg elismert, rendkívül hatékony PRUS ultrahangos alakformáló kezelés is Magyarországon elsőként nálunk vehető igénybe.

ORVOSI DIÉTAPROGRAM

Mindazoknak, akik hosszú távon szeretnék kézbe venni az irányítást súlyuk, ezáltal megjelenésük és egészségük felett, orvosi diétaprogramunk hatékony és tudományosan igazolt megoldást tud nyújtani. Szakembereink segítségével teljes képet kaphatsz egészségi állapotodról, valamint együtt feltérképezitek a hibákat táplálkozásodban és életmódodban. Ezen információkra alapozva egy olyan személyre szabott diétaprogramot dolgoznak ki Neked orvosaink, amelyet betartva a fogyás szokásos mellékhatásai (éhségérzet, gyengeség, rosszkedv) nélkül tudsz karcsúsodni, és célod elérése után ezt a súlyt meg tudod tartani hosszú távon is!

VISSZEREK KEZELÉSE

Klinikánkon tapasztalt érsebészünk nyújt teljeskörű megoldást a hajszálereken át a krónikus visszerekig minden problémára. Többféle kezelési módot is alkalmazunk, melyek közül az orvos mindenkinek az egyéni adottságai szerint választja ki a legmegfelelőbb eljárást.

További részletek az Aestheticáról.

Szólj hozzá!

Címkék: központ orvosi alakformálás plasztikai sebészet aesthetica lézeres szőrtelenítés bőrgyógyászat esztétikai kezelések orvosi diétaprogram visszerek kezelése

A bejegyzés trackback címe:

https://aesthetica.blog.hu/api/trackback/id/tr97487153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása