HTML

Bőrgyógyászat

2008.06.03. 08:36 AE

Bőrünk egy nagyon sokrétű feladatot ellátó, bonyolult szerv, melynek működése sok szempontból pótolhatatlan. Állapota tükrözi belső egyensúlyunkat, betegségei amellett, hogy kellemetlenek, jól láthatóak és feltűnőek is, nemcsak egészségi-, hanem esztétikai- és lelki problémát is jelenthetnek. A bőrgyógyászati betegségek kezelésében mára az orvostudomány nagy eredményeket ért el. Olyan bőrbetegségek is gyógyíthatóvá váltak, melyek eddig hosszú éveken keresztül keserítették meg a betegek életét (pl.: pattanásos bőr, pikkelysömör, rosacea stb.).

Az Aesthetica-nál lehetőség van hagyományos bőrgyógyászati konzultációra, anyajegyszűrésre és -eltávolításra, szemölcsleszedésre többféle eljárással, hajhullás kezelésére, bőrmegújításra kémiai hámlasztással, bőrfiatalításra kollagén indukciós terápiával.

További részletek a bőrgyógyászati kezelésekről.

Szólj hozzá!

Címkék: hajhullás szemölcs aesthetica bőrgyógyászat kémiai hámlasztás kollagén indukciós terápia anyajegy

A bejegyzés trackback címe:

https://aesthetica.blog.hu/api/trackback/id/tr95487113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása