HTML

Végleges lézeres szőrtelenítés

2008.06.03. 08:48 AE

A szőrtelenítés manapság a szépségápolás természetes része. A nők többsége igyekszik megszabadulni a lábán, karján, a bikinivonal mentén, esetleg az arcon lévő nem kívánatos szőrzettől. A szőrtelenítés ugyanilyen, mindennapos rutin az ápolt férfi életében is, s újabban már nem csak az arcra terjed ki, hanem megszokott látvány már a csupasz férfi mellkas vagy hát is.

A szőrtelenítés elterjedt házi és kozmetikai módszerei (pl. gyanta, borotva stb.) azonban csak rövid távú megoldást jelentenek és számtalan bőrproblémát is okoznak (bőrpír, szőrtüszőgyulladás).

Az ideiglenes megoldásokkal szemben az Aesthetica lézeres szőrtelenítő kezeléseivel végleg megszabadulhatsz a nem kívánatos szőrzettől, akár a kényes területeken is.

További részletek a lézeres szőrelenítésről.

Szólj hozzá!

Címkék: lézeres szőrtelenítés végleges szőrtelenítés

A bejegyzés trackback címe:

https://aesthetica.blog.hu/api/trackback/id/tr42487020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása