HTML

Mellplasztika hitelre – akár havi 13 ezer forintért!

2008.09.17. 16:11 AE

Mellnagyobbítás? Mellfelvarrás? Mellkisebbítés?

Legyen szó bármilyen mellplasztikai beavatkozásról, most érdemes belevágnod! Hiszen az Aesthetica Orvosi Központban kedvező áron és akár hitelre, csak havi 12.650 Ft-tól megvalósíthatod álmod! Jelentkezz most!

(Az ajánlatunkban szereplő törlesztő részlet egy átlag plasztikai műtét árához viszonyított kalkuláció: 650.000 Ft felvétele esetén, svájci frank alapon, 96 hónapos futamidőre, évi 11,9% kamat és 20,17% THM mellett. A példában szereplő összeg nem minősül ajánlattételnek az Aesthetica IMC Kft. részéről. A pénzügyi tanácsadónk személyre szabott konstrukciót javasol Neked, amely általában a következő feltételeknek felel meg: személyi kölcsön, 1 - 8 éves választható futamidővel, THM: 19 - 25 %, kamat: 9 - 12%).

Szólj hozzá!

Címkék: hitel mell plasztika kedvező ár

A bejegyzés trackback címe:

https://aesthetica.blog.hu/api/trackback/id/tr97668075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása