HTML

Tájékozódj egy beavatkozás mellékhatásairól és az esetleges komplikációkról!

2008.11.24. 15:09 AE

Az otvenentul.hu oldal „A plasztikai sebészet csapdái” cikkében egy egyesült államokbeli felmérésről számol be. A vizsgálat azokra az embereket koncentrált, akik vagy kozmetikai, vagy egészségügyi orvosi beavatkozáson estek át. Kiderült, hogy az emberek nem néznek utána milyen mellékhatásokkal és komplikációkkal bírhat egy kezelés és nem mernek kérdezni, mert nem akarják az orvosokat kellemetlen helyzetbe hozni. 
Az emberek elégedettek az eredménnyel, de a beavatkozások után sokan érzik a műtétek hatását és nem tudják elvégezni mindennapi feladatukat és kimerültnek érzik magukat.

Nálunk az Aestethica-nál hangsúlyt fektettünk arra, hogy vendégeinket teljes körűen tájékoztassuk. Tanácsadónőink feladata, hogy mindenről elbeszélgessen ügyfeleinkkel, de orvosainkhoz is bizalommal lehet fordulni kérdésekkel. Hívj minket bátran!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aesthetica.blog.hu/api/trackback/id/tr96781377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása