HTML

Hasznos tanácsok az arcbőr szépségéért

2008.12.18. 09:44 AE

Van 3 aranyszabály, amelyeknek a betartásával arcunkat megóvhatjuk a káros hatásoktól és a korán megjelenő ráncoktól.

1. Tudnunk kell, hogy mit szabad és mit tilos. A dohányzás, a túlzott alkoholfogyasztás és napozás rosszat tesz bőrünknek. Már 20-as éveinkben oda kell figyelni, hogy a táplálkozásunk zöldségben és gyümölcsben gazdag legyen, naponta minimum 2 liter folyadékot fogyasszunk és a megfelelő arcápoló termékeket használjuk.

2. Az arcbőrünk üdeségét szolgálja, ha átmozgatjuk arcunkat. A mimikánkért nagyon sok, kis, apró izom felelős és hogy megőrizzék rugalmasságukat azoknak is szükségük van aktivitásra. Arctornával és masszírozással elkerülhetjük, hogy arcizmaink „ellustuljanak”.

3. Azokat a hatóanyagokat használjuk, amire bőrünknek szüksége van. Tájékozódni kell, hogy mit kenünk az arcunkra, milyen hatóanyagot tartalmaz és melyiket nem. Érdemes a kozmetikusunkkal megbeszélni milyen bőrtípusba tartozunk és milyen korban, milyen tápláló anyagokra van szükségünk.A nlcafe.hu-n olvasható cikk segít eligazodni az információ tömegében!

Szólj hozzá!

Címkék: bőrápolás bőrgyógyászat mezoterápia arcfiatalítás

A bejegyzés trackback címe:

https://aesthetica.blog.hu/api/trackback/id/tr641077478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása